Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag24.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Kerstin Åkerstedt blir konsult

Publicerad: 24 April 2002, 06:33
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:16

Telias förra marknadsdirektör har fått nytt jobb. Nu vill hon lämna Telia-tiden bakom sig och går vidare som egen konsult inom nätverket Arbos Affärsutveckling.


Kerstin Åkerstedt lämnade Telia under dramatiska former för ett par månader sedan. Nu fortsätter hon att arbeta med marknads- och varumärkesfrågor som egen konsult.

- Jag har ingen lust att kommentera vad som hände på Telia. Jag har lärt mig genom livet att det är bäst att lägga saker som hänt bakom mig och blicka framåt, säger Kerstin Åkerstedt.

Hon framhäver dock att beslutet att lämna Telia var hennes eget.

- Jag har inga "hard feelings" mot Telia som företag. Det var inte det som var anledningen till att jag valde att lämna Telia. För det var ett helt eget beslut.

Kerstin Åkerstedt blir konsult hos Arbos Affärsutveckling. Arbos är ett nätverk bestående av åtta konsulter som alla arbetar med varumärkes-, marknads- och kommunikationsstrategier. Nätverkets enskilda medlemmar har kunder som Posten, Ericsson och SJ och om Kerstin Åkerstedt själv får välja även Telia.

- Jag kan mycket väl tänka mig att ha något uppdrag från Telia i framtiden, säger hon.

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.