Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag22.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Kelda öppnar soppkök

Publicerad: 26 November 2008, 04:55
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:35

Arla vill flytta Kelda ur hemmen med en sopprestaurang i Gallerian. Nu på torsdag öppnar Soup Lounge by Kelda som ska servera soppor ur Keldas färdiglagade sortiment. I framtiden ska årets kock vara med och utforma recepten.


På torsdag slår Arlas nya live marketing-satsning upp portarna i Gallerian på Hamngatan i Stockholm. Där kommer gästerna att kunna äta Keldas soppor och pasta hela dagen. Det kommer även att serveras frukost på morgnarna.

- Vi vill flytta Kelda ut från hemmen, ut till offentligheten, säger Inger Söderlund, pr-chef, Arla Foods.

Inger Söderlund berättar att de ser Soup Lounge by Kelda som ett bra sätt att få direktkontakt med kunderna.

- Det blir ett bra fönster ut mot marknaden där vi också kommer att ha andra aktiviteter och events. Det blir också enkelt för kunden att prova på nya produkter och smaker.

Inger Söderlund säger att Kelda Soup Lounge är tänkt som något långsiktigt, men kommer åtminstone att hålla igång i ett år. Konceptet Soup Lounge by Kelda ägs av Arla medan restaurangen i Gallerian drivs av Soup Stores AB.

Soup Stores har funnits i Gallerian sedan 2001. Vd Mattias Johansson ser positivt på samarbetet med Kelda.

- Det betyder möjligheter till nya events och roliga recept. Till exempel ska årets kock vara med och utforma recept framöver. Vi räknar med att samarbetet ska öka omsättningen för oss, säger Mattias Johansson.

Soup Stores omsätter idag drygt tre miljoner kronor.

Bakom inramningen till konceptet står Saatchi & Saatchi.

Helena Engelbrecht

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.