Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag12.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Kathinka Ahlgren ny chef på Coromatic Group

Publicerad: 12 Februari 2015, 05:19
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:14

Kathinka Ahlgren anställs som marknadschef för Coromatic Group. Detta för att hjälpa koncernen med att växa även utanför Norden.


Coromatic Group, som ägs av riskkapitalbolaget EQT och arbetar inom fysisk it-säkerhet, tar sikte på global tillväxt. För att kunna lyckas med detta har koncernen anställt Kathinka Ahlgren som marknadschef. Hon tillträder den 23 mars.

– Vi vill stärka vårt märke globalt och alla vi har träffat tyckte att Kathinka var den bästa. Vi är i en tillväxtfas och har satt upp mål för hur vi ska växa snabbt. Då är det viktigt att bygga ett starkt varumärke, säger Anders Tollsten, koncernchef på Coromatic Group, till Dagens Media.

Senast kommer Kathinka Ahlgren från det amerikanska it-bolaget Axway där hon var marknadsansvarig för Norden och norra Europa. Hennes uppgifter på Coromatic Group kommer vara att leda utvecklingen av varumärket och svara för hela koncernens marknadsföring.

– Coromatic är starkt, stabilt och har kompetent personal med lång erfarenhet. Jag känner mig stolt över att de förstår kraften av stark marknadsföring och ser fram emot att bli en del av företaget och dess kultur, säger Kathinka Ahlgren i ett pressmeddelande.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.