Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Katerina Janouch lanserar sexshop - igen

Publicerad: 14 november 2008, 12:02
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:36

För åtta månader sedan försattes sexkedjan Ooups i konkurs. Delägaren, författaren och journalisten Katerina Janouch, gör nu comeback i detaljhandelsbranschen med "mistresshoppen" Pom Pom Parlour.


Den 21 november öppnar de Pom Pom Parlour, " Sveriges första misstresshop", i Pubs lokaler. Katerina Janouch är vd i bolaget och hennes man Robert Bohman ligger bakom designen av Pom Poms egna varumärken.

I Pom Pom Parlour hittar man "ett sensuellt utbud av underkläder, smycken och kosmetika, musik, böcker och lustprodukter".

- Här finns saker som man behöver och kanske inte visste att man behöver. Vi är duktiga på underkläder och har en del erotiska produkter. Det är inte en sexleksaksaffär, med plastleksaker, utan vi har god design och bra kvalitet, säger Robert Bohman.

Förra gången gick ni i konkurs efter två år. Vad talar för att det går bättre nu?

- Nu äger bara jag och Katerina butiken. Ooups var ett större koncept med ett 30-tal delägare på slutet. Vi hade en annan expansionstakt och en annan affärsidé.

Ska ni marknadsföra butiken?

- Ja. Exakt hur är vi inte färdiga med men det kan absolut bli aktuellt att köpa reklamutrymme.

Martin Schori

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.