Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag25.02.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Karriärsresan går till Birka

Publicerad: 28 Maj 2012, 13:00
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:21

Sandra Miller Kinge lämnar Apollo och kliver på Birka Cruises för att arbeta som marknadschef.


Ämnen i artikeln:

Birka CruisesApollo

– Jag tillbringade många somrar i släktens sommarhus på Åland, då min mormor var ålänning. Birka är Ålands stolthet så det här känns väldigt speciellt för mig, säger Sandra Miller Kinge till dagensmedia.se

Efter en mammaledighet där hon bland annat varit aktiv i bolaget Mohito Music som lanserade Eurovisionvinnaren Loreen, landar hon nu åter i resebranschen. Innan Sandra Miller Kinge tackade ja till jobbet åkte hon själv en kryssningsresa för att känna av atmosfären.

– Jag blev positivt överraskad när jag insåg att detta var ett riktigt kryssningsfartyg med underbart god mat och fin service.

Hon kommer närmast från resebolaget Apollo, där hon arbetade som svensk marknadschef. Nu tar hon över rollen som marknadschef på Birka Cruises efter Barbro Björn.

– På Apollo var det svårt att styra den totala upplevelsen för våra resenärer. Här finns verkligen den chansen. Vi har ett fartyg där gästen gör allt.

Vad står högst på din agenda att genomföra?

– Jag kommer prioritera att jobba aktivt med crm och pr. Dessutom har Birka många trogna resenärer som vi kan bli bättre på att ta lite extra hand om, säger Sandra Miller Kinge.

Matilda Niang

Ämnen i artikeln:

Birka CruisesApollo

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.