Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag25.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Karjalainen på väg till P&G

Publicerad: 16 September 2010, 10:38
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:38

Krister Karjalainen är aktuell för jobbet som chef för detaljhandelsjätten Procter & Gambles digitala marknadsföring, erfar Dagensmedia.se.


Ämnen i artikeln:

IkeaArlaP GKrister Karjalainen

Krister Karjalainen var tidigare chef för Ikeas digitala kommunikation, ett jobb som han lämnade i maj 2010.

– Jag har haft ett fantastiskt jobb på Ikea med kunniga och roliga kollegor, men det privata har tagit stryk eftersom jag har behövt bo i Helsingborg. Nu vill jag tillbaka till Stockholm, berättade han för Dagensmedia.se då.

Krister Karjalainen är nu i slutfasen av förhandlingar med ett antal arbetsgivare, uppger källor för Dagensmedia.se. På P&G ska han ha erbjudits rollen som chef för företagets onlineverksamhet i Sverige.

Krister Karjalainen hade tidigare ett liknande uppdrag för Arla och har även ett förflutet som global digital marknadschef på Nokia.

P&G är en av Sveriges - och världens - största annonsörer, men har hittills varit förhållandevis anonyma på nätet. Deras varumärken inkluderar Gillette, Pampers, Pringles och Always.

Krister Karjalainen har avböjt att kommentera Dagensmedia.ses uppgifter.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.