Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag25.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Kanal Lokal ska hjälpa stockholmare hålla nyårslöftet

Publicerad: 2 Januari 2007, 08:36
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:14

I programmet Nyårslöftet ska Kanal Lokal, med hjälp av dietister och mentala coacher hjälpa stockholmarna att hålla sina nyårslöften. För dem som deltar och klarar sina löften ligger en resa till Italien i potten.


Kanal Lokal genomför just nu en annonskmampanj i Expressen för programmet Nyårslöftet som drar igång måndag nästa vecka. Den första veckan sänds programmet från 15.00 till 19.00 och fokus ligger på att samla så många deltagare som möjligt till programmet. Fyra deltagare väljs sedan ut och följs under programserien som pågår till slutet av våren. Från och med vecka 3 ingår Nyårslöftet som en del i programmet Rock n' roll-TV.

- Kanal Lokals idé bygger på att vi ska bli kompis med stockholmarna. Nyårslöftet är en enkel och rolig idé som kanske kan medverka till att alla gymkort som köps i januari används också i februari, säger Peter Ekmark, kanalchef på Kanal Lokal.

Är det här en stor produktion för er?

- Vi investerar mycket på den här idén. Vi bygger Kanal Lokal långsiktigt och tror att vi får vårt stora genombrott i samband med nedsläckningen av det analoga marknätet i mars. Till dess bygger vi vidare med nya programidéer.

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.