Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag01.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Kanal 5-säljare startar eget - tar all webbförsäljning

Publicerad: 23 April 2008, 07:51
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:51

Oskar Söderström, intäktsansvarig för Kanal5.se och Kanal9.se, tar med sig kollegan Anders Ljungberg och startar Admore Mediasales. Bolaget får ansvar för all annonsförsäljning på Kanal5.se och Kanal9.se.


- Vi sätter oss i nya lokaler på måndag. Vi blir ett dedikerat säljbolag som ska hjälpa medelstora och större webbplatser att optimera sin trafik och maximera onlineintäkterna, säger Oskar Söderström som blir vd i det nya bolaget.

Enligt honom för bolaget redan samtal om flera säljuppdrag, däremot tror han att det kan bli svårt med medier som är direkt konkurrerande med Kanal 5 och Kanal 9.

Oskar Söderström ser ingen fara med en lågkonjunktur i antågande.

- Marknaden för nätet är stabil nu och en eventuell lågkonjunktur kommer inte slå mot nätet.

Till att börja med kommer Admore Mediasales förutom Oskar Söderström och Anders Ljungberg bestå av Anders Svensson som senast kommer från Deloitte.

Någon ny intäktsansvarig för internet på Kanal 5 är inte klart. Oskar Söderströms bolag ska till att börja med rapportera till affärsutvecklaren Maria Wiss.

Ola Eriksson

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.