fredag31 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Kanal 5-chef erbjöd massage i annons - blev nerringd

Publicerad: 8 september 2008, 11:25
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:41

Kanal 5s inhouse-kreatörer ville skoja med kanalens varumärkeschef Jan Loosme och lade - under rubriken "massage och vin" - in hans mobilnummer i en annonsaffisch för Vem kan slå Filip och Fredrik. "Det har ringt över 300 personer. Jag har blivit tvungen att stänga av mobilen", säger han till Dagens Media.


HW

Henrik Widell


- Det började ringa i helgen när jag var på kräftskiva och sedan har det eskalerat under veckan. Nu kan jag inte ens ha mobilen igång, säger Jan Loosme.

Han blev informerad om tilltaget innan kampanjen sattes upp men säger att han inte hade räknat med ett sånt gensvar.

- Affischen är täckt med klotter varav mitt mobilnummer bara är en liten, undanskymd del. Någon kanske skulle ringa, tänkte jag men det här, nej det hade jag inte räknat med.

Vad säger de som ringer?

- Jag skulle säga att mindre än fem procent är så kallade fulgubbar. Majoriteten vill prata om Filip och Fredrik och några har bett om Carolina Gynnings nummer. När jag berättar att det är några som har skojat med mig garvar de flesta ganska gott.

Blir du tvungen att byta nummer nu?

- Nej, det tror jag inte. Efter att kampanjen tas ner så borde det väl klinga av. Men jag ser positivt på det här. Visst kommer vi få grafer på hur kampanjen har gått i efterhand men här körde vi ner handen i syltburken och fick känna av kampanjens effekter live. Det hade ju varit värre om ingen alls hade ringt.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev