Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag20.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Kanal 5 byter planeringschef

Publicerad: 28 Maj 2008, 12:59
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:47

Kanal 5s analyschef Anette Liljeros blir planeringschef för kanalen. Hon efterträder Fredrik Ljungberg som lämnar företaget efter 12 år.


- Jag är genuint glad att kunna befordra henne till den här tjänsten. Hon är en av de mest kompetenta personer som jag har jobbat med, säger Jonas Sjögren, vd för Kanal 5 och Kanal 9.

Som planeringschef får Anette Liljeros ansvar för tablå, analys och estimering och ingår i ledningsgruppen. Hon har börjat sin nya tjänst idag.

- Det här innebär inte något strategibyte eller ändring i arbetssättet, utan är bara ett byte av person, säger Jonas Sjögren.

Kanal 5s säljanalyschef Anders Sahlée, efterträder Anette Liljeros som övergripande analyschef. Han är för tillfället föräldraledig.

Vad ska Fredrik Ljungberg göra?

- Han är en mycket duktig person och kommer säkert att kommunicera det så snart det är klart. Han lämnar oss i slutet av den här veckan, men är knuten till oss ett tag efter det, säger Jonas Sjögren.

Synnöve Almer

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.