Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Justitia blir månadsmagasin

Publicerad: 4 januari 2002, 12:01
Uppdaterad: 6 december 2015, 17:18

Småföretagartidningen Justitia justerar frekvensen. Huvudtidningen blir månadsmagasin medan kreditinformationen fortsätter komma ut varje vecka. Syftet är att öka kvaliteten i den redaktionella delen.


- Förhoppningsvis blir en bieffekt att vi skärper konkurrensen med Entreprenör. Men det viktigaste för oss är att få ut en bättre kvalitet. Om det innebär att vi kan slåss med konkurrenter som har ett redaktionellt innehåll som huvuddel är det positivt, säger Pierre Köllerström, ansvarig utgivare för Justitia.

Justitia består av två delar: En redaktionell del samt en del med kreditinformation. Tidningen har hittills kommit ut med 45 nummer per år. Från och med i år ska huvudtidningen få en frekvens om åtta nummer.

- Vi sänker frekvensen på huvudtidningen för att kunna höja kvaliteten i det redaktionella materialet. Vi känner att kvaliteten gått ner senaste åren. Vi ska fokusera mer på de frågor som är viktiga för småföretagare, säger Pierre Köllerström.

Fram till nu har tidningen tryckts i A4-format och den redaktionella delen bestått av cirka 16 till 20 sidor. Från i år ska den redaktionella delen få magasinsformat och bestå av cirka 40 sidor. Dessutom ska kreditinformationen finnas tillgänglig på internet för prenumeranter av tidningen.

Annonspriserna förändras inte.

Svensk Handelstidning Justitia ägs av affärs- och kreditinformationsföretaget Dun & Bradstreet. Chefredaktör är Sten Windén på Tidningsmakarna som också ansvarar för allt redaktionellt material. Affärsmedia säljer annonser åt Justitia.

Tia Jumbe

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.