måndag30 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Job öppnar Sveriges nordligaste reklamkontor

Publicerad: 4 september 2007, 07:54
Uppdaterad: 6 december 2015, 17:00

Norrbottenbaserade reklambyrån Job öppnar sitt fjärde kontor. Det ligger i Kiruna och blir landets nordligaste reklamkontor. "Det fanns väl en designateljé här tidigare men ingen aktör med vår kompetens", säger Anton Norberg, vd för Job reklambyrå.


HW

Henrik Widell


Ansvarig för det nya kontoret blir Fredrik Björnström. Han jobbar till en början ensam men ambitionen är att personalstyrkan ska växa med ett par personer under de kommande åren.

- Tankarna på ett kontor i Kiruna har funnits ett längre tid. Malmfälten är ett av Norrbottens tillväxtområden och vi har en stor kund där i LKAB. Marknaden har tryckt på att vi ska finnas representerade i Kiruna och när vi i våras fick kontakt med Fredrik Björnström, och kände att han var rätt person att driva Kirunakontoret, låg det rätt i tiden att öppna, säger Anton Norberg.

Han säger att Job har en prognostiserad byråintäkt för Kirunakontoret på 1,5-2 miljoner kronor inom två år. Byråns hela byråintäkt ligger idag på 11-12 miljoner kronor. Ett resultat som ska förbättras till 15-16 miljoner kronor de närmsta åren.

- Vi har haft en organisk tillväxt på 60 procent de senaste åren så det är en prognos vi tror kommer att hålla.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev