Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

onsdag12.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

JKL:s vd till TV4

Publicerad: 28 november 2011, 09:03
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:49

JKL:s vd Åsa Jamal blir kommunikationsdirektör på TV4.


Ämnen i artikeln:

TV4-gruppenTV4

Åsa Jamals tjänst är delvis nyinrättad, då den även omfattar ansvar för HR och public affairs.

– TV4 är ett av Sveriges absolut starkaste varumärken och det är naturligtvis ett privilegium att få arbeta med att förvalta och vidareutveckla det. Min roll på JKL har ytterst handlat om att leda, inspirera och entusiasmera medarbetarna. Det är med stor nyfikenhet som jag närmar mig mitt nya jobb och jag ser verkligen fram emot att få lära känna TV4 och alla som arbetar där, säger Åsa Jamal i ett pressmeddelande.

Hon ersätter därmed Gunnar Gidefeldt, som nyligen berättade att han lämnar kanalen. Detta eftersom han inte kom överens med nye vd:n Casten Almqvist.

– Han har preciserat hur han vill göra med kommunikationsavdelningen, och då har det utkristalliserats ganska tydligt att vi inte har samma syn på hur på hur kommunikationsavdelningen bör drivas framöver, sa Gunnar Gidefeldt till dagensmedia.se då.

Åsa Jamal tillträder på TV4 den 1 februari 2012. På JKL ersätts hon av Anna Grönlund Krantz, som i dag är vice vd på byrån. Hon har tidigare även varit riksdagsledamot för Folkpartiet.

Martin Schori

Ämnen i artikeln:

TV4-gruppenTV4

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.