Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag21.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Japan, ramavtal och otrohetssajter

Publicerad: 19 Mars 2011, 05:22
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:17

Har du inte hängt med i nyhetsflödet? Dagensmedia.se listar de viktigaste medie- och reklamnyheterna från veckan som gått.


HÄR GÅR DDB:S TOKYO-KONTOR I KRAS

Johan Östlund, planning director på DDB flög från Tokyo till Singapore tillsammans med sin gravida fru för att gå på möten och ha en trevlig helg. Bara timmar senare skakades Japan av en av världens kraftigaste jordbävningar.

– Det är så galet, helt overkligt. Att missa allting med ett halvt dygn känns. Jag vet inte, men vilken tur vi har. Det är svårt att förklara, varför har jag en sådan tur för? Jag känner mig lyckligt lottad, sa Johan Östlund.

STOCKHOLMS LANDSTING I JÄTTEUPPHANDLING

Stockholms läns landsting ska upphanda pr- och reklamavtal värda tiotals miljoner kronor. Enligt uppgift till Dagens Media fakturerar en av de större pr-byråerna över en miljon kronor varje månad för sina tjänster.

OTROHETSSAJT RO-ANMÄLD

Den norska otrohetssajten Victoria Milan har väckt starka reaktioner. I samband med en stor Sverigeoffensiv har sajten anmälts till RO.

– Vi har hittills fått in tre anmälningar, och det kan hända att det kommit in fler under helgen, sa Gunilla Wellander på RO.

Veckans mest lästa artiklar:

* Otrohetssajten RO-anmäld

* Realtid.se begär rekonstruktion

* Tankeläsare avslöjar mediebyråernas första kärlek

Veckans mest kommenterade artiklar:

* Skandia gör Solsidan-komik

* GP kör scrollsäker banner

* Realtid.se begär rekonstruktion

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.