Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag23.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Jan Helin: "En handfull medarbetare kommer till oss"

Publicerad: 19 Maj 2008, 06:38
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:48

Jan Helin, chefredaktör på Aftonbladet beklagar Punkt SEs nedläggning. För Aftonbladet innebär slutet för Punkt SE att en handfull medarbetare går över till kvällstidningen.


- Det är väldigt tråkigt att en så välgjord och innovativ tidning som Punkt SE går i graven. Visst kan jag se en spännande allians med Metro och det var väntat att något skulle ske på gratistidningsmarknaden, säger Jan Helin till Dagens Media.

För Aftonbladet innebär Punkt SEs nedläggning att en handfull medarbetare går över till kvällstidningen. När det blir är Jan Helin osäker på och vill inte mer specifikt säga hur många tjänster det handlar om.

Punkt SE har bland annat kritiserats för att bara kosta koncernern pengar och även ta läsare från Aftonbladet, men Jan Helin kan inte se någon glädje i att tidningen nu läggs ned.

- I mina ögon har det varit skönt att ägarna har varit så uthålliga som de varit på gratistidningsmarknaden. Hade man inte haft en strategi för gratistidningsmarknaden hade jag varit mer bekymrad.

Ola Eriksson

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.