Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag24.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

"Jag stannar till pensionen kanske"

Publicerad: 27 April 2010, 10:48
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:52

Christian Bönnelyche är sedan igår Sverige-chef på Expekt. Nu flaggar han för byråupphandlingar.


– Sverige är Expekts viktigast marknad. Jag tycker det är spännande med nya ägare och de tyckte jag passade bra. De har höga förväntningar och höga tillväxtmål, säger han till Dagensmedia.se.

Spelmarknadens enorma tillväxt de senaste åren har nu stannat av något. Vilket ökar kraven på produktutveckling och originalitet i marknadsföringen, säger han.

Har du hunnit bildat dig någon uppfattning om hur Expekt marknadsför sig i dag?

– Det är möjligt att jag har men just nu är det andra dagen på jobbet så jag håller käften ett tag. Expekt har ett gäng som varit med länge på den svenska marknaden.

I dag jobbar Expekt inte med någon pr- eller mediebyrå. Sporadiskt gör man kampanjer med Storåkers McCann, säger Christian Bönnelyche.

Är det här något du ska ändra på?

– Fråga mig igen om 30 dagar. Det gäller att hitta ett team, det kan handla både om både konsulter eller inhousefolk, säger han.

Så sent som i december började Christian Bönnelyche som marknadschef på ett tjeckiskt spelbolag. Fem månader senare är han alltså redan på nytt jobb.

–  Jag kände inte heller att pendla till Tjeckien varannan vecka var mitt mål med livet. Jag ville hitta en mer permanent lösning och Expekt är ett starkt varumärke.

Även Nautilus-tiden var förhållandevis kort. Hur länge stannar du på Expekt?

– Pension kanske. Nä, men jag hoppas kunna stanna länge. Sedan är det alltid en definition om vad man anser är länge. Gällande Nautilius var min ambition att stanna längre.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.