Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag23.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

"Jag litar inte på hjälporganisationer"

Publicerad: 23 December 2010, 04:59
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:27

JULKALENDERN, lucka 23. Charlotta Flinkenberg, chefredaktör och ansvarig utgivare på Chic, är aldrig ledig.


Vem vill du ge en klapp i år?

- Jag vill ge alla de barn som lever i krigshärjade eller katastrofdrabbade områden alla tänkbara julgåvor som kan ge dem några timmars dräglig tillvaro. Tyvärr litar jag inte på några hjälporganisationer efter alla avslöjanden om korruption och att cheferna flyger första klass och sjabblar bort pengarna på administrativa tjafsutgifter. Så jag undersöker möjligheterna att sänka pengarna mer hands on, direkt till mottagaren.

Hur firar du jul i år?

- Jag firar hemma med min man, våra tre barn och våra familjer. Det blir julfirande i flera dagar å olika ställen tills jag aldrig mer vill se en julskinka eller idissla på en knäck.

Vad är det första du gör efter julledigheten?

- Banta kanske!? Jag är aldrig särskilt ledig som chefredaktör. Men jag kommer engagera mig mer i utvecklingen av Chic som får en ansiktslyftning från och med nyår och hålla koll på vår relanserade sajt chic.se som redan tagit raketfart.

Marie Larsson

dagensmedia.redaktion@almamedia.fi

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.