Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

"Jag köper att Rosings program var nummer två igår"

Publicerad: 25 februari 2009, 08:33
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:21

Premiären av Linda Rosings kärlekssåpa i Kanal 5 sänktes av Daniel Westlings och Kronprinsessans förlovning. Nu sätter kanalen in en snabbrepris.


Linda Rosing. Foto: Kanal 5 Totalt tittade 275.000 tittare på premiären av "Den rätte för Rosing" klockan 20.00 igår, enligt preliminära siffror. Ratingen i målgruppen 15-44 år uppgick till 4,3 procent.

Det är betydligt färre än vad Kanal 5 hade hoppats på, men då visste kanalens chefer inte att Kronprinsessan skulle avslöja sin förlovning dagen före Rosing-premiären.

- Igår kom det största lyckopillret i svensk nyhetsrapportering det senaste decenniet, säger Dan Panas, presschef på Kanal 5.

Han fortsätter:

- Det är klart som sjutton att man var superglad å Daniel och Victorias vägnar. Det är en glad nyhet för landet och då köper man helt och hållet att vårt program var nummer två vad gäller kärlekshistorier igår.

Kanal 5 sätter nu in en snabbrepris av "Den rätte för Rosing" i morgon klockan 20.00. Det innebär att DEA, dokumentärserien om narkotikapolisen i USA, försvinner ur morgondagens tablå.

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.