Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag12.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

"Jag fortsätter min gerillarörelse mot medial cynism"

Publicerad: 21 Januari 2009, 05:21
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:23

… Marcus Birro, som från och med ikväll är enväldig sidekick hos Lennart Ekdal. Samtidigt börjar han blogga hos TV4.


Vad ska du göra hos Ekdal?

- Jag var ju med förra säsongen också som en slags sidekick. Jag lägger in mina vinklingar i debatterna och har en slutspaning, ett kåseri. I början var det tänkt att det skulle vara något som hade med debatten att göra eller på annat sätt var aktuellt, men jag har kört på med mitt eget race, om Bruno K Öijer och Tage Danielsson och allt vad det var.

Blir det några nyheter i år?

- Nu har ju Belinda Olsson gått vidare till ett annat program så jag kör ensam. Sen ska jag också börja blogga på TV4:s sajt också.

Vad ska du blogga om?

- Jag ska fortsätta min högst privata gerillarörelse mot all medial cynism som finns. Nu gör jag det innifrån ett av Sveriges starkaste medievarumärken. Sedan ska jag också ta upp de aktuella ämnena från min synvinkel.

Vad handlar första programmet om?

- Droger, Grammisgalor och hela grejen. Jag har själv en relation till alkohol som jag förhoppningsvis kan skriva om på ett intressant sätt i bloggen.

Läs bloggen här

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.