Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

söndag13.06.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

IOGT: "Det är rimligt att ge en kommentar"

Publicerad: 10 januari 2007, 04:42
Uppdaterad: 6 december 2015, 17:13

Som Dagens Media berättade igår så lägger IOGT-NTOs kommunikationschef locket på när det gäller hennes publicering om att Lars Berghagen skulle ha köpt porr. Helt fel, enligt hennes närmaste chef, förbundsdirektören Torsten Friberg.


Åsa Hagelstedt och förbundsdirektören Torsten Friberg ska ha ett möte i slutet på veckan för att diskutera publiceringen.

- Vad som kommer ut av det mötet kan jag inte förutse. Men från vår sida tycker vi att publiceringen är mycket olämplig och det regnar ner negativt på IOGT-NTO, säger Torsten Friberg.

Han fortsätter:

- Har man den roll som Åsa har så kan man inte betrakta sig som en privatperson. Det här var ingen höjdare, snarare tvärt om. Vi ska hantera det här professionellt och efter den arbetsrätt som finns.

Hur ser du på att hon inte ville kommentera publiceringen?

- Har man dragit igång en sådan här sak tycker jag att det är rimligt att man fullföljer och ger en kommentar. Att stänga dörren när man har lust tycker jag personligen är fel.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.