Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag26.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Inte Rio tappar Land & Rike

Publicerad: 11 April 2008, 07:55
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:52

Land & Rike avslutar samarbetet med Inte Rio, som väljer att skicka ut en pressrelease om den förlorade kunden. "Ja, det är väl en ny form av transparens det här", säger Andreas Grimelund, vd för Inte Rio.


- Vi har jobbat med Land & Rike under 18 månader och de känner att de vill testa ett annat uttryck och det står det dem fritt att göra. Ska jag säga något om det här så är det att det är att likna vid en lycklig skilsmässa, säger Andreas Grimelund.

Varför skickar ni ut en release om det här?

- Vi har ett bra track reckord när det kommer till mediepaket, det är lite av vår specialitet och under samarbetet med Land & Rike har vi fått tacka nej till propåer och andra erbjudanden. Vi vill vara tydliga mot marknaden och tanken är väl att det här ska öppna möjligheter för nya samarbeten.

Dagens Media har sökt Land & Rikes vd Anders Sjösten utan framgång, men han skriver i pressmeddelandet att Land & Rike ska göra mer reklamjobb inhouse och på sikt kanske anlita en extern byrå.

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.