Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag26.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Inger Lindström: "Det finns otroligt många småföretag i Sverige"

Publicerad: 23 Februari 2009, 12:50
Uppdaterad: 8 December 2015, 21:14

Fyra frågor till... Inger Lindström, vd för Vox Pr, som ska börja sälja ett småföretagarpaket som ger "stora möjligheter till små kostnader".


Ämnen i artikeln:

PR

Mitt under lågkonjunkturen lanserar Vox pr ett nytt pr-erbjudande. Målgrupp: Sveriges 900.000 småföretagare.

Varför ett småföretagarpaket?- Det finns otroligt många småföretag i Sverige och de har alla ett behov av att marknadsföra sig men har små budgetar. Nu vill vi nå dem för att berätta att det finns fler sätt att marknadsföra sig själva och få ut vad företaget står för än att köpa annonser i tidningen, säger Inger Lindström, vd för Vox Pr.

Hur ska ni marknadsföra pr-tjänster mot småföretagare som inte ens har hört talas om pr?- Vi ska marknadsföra tjänsten med pr såklart. Sedan kommer vi att kontakta väldigt många småföretagare direkt för att berätta om tjänsten.

Vad kostar småföretagar-pr?- Vi har inte satt ett fast pris, utan det får vi göre efter att ha satt oss ned med varje företag. Men det ska vara ett enkelt småföretagarpaket som ger stora möjligheter till små kostnader.

Hur många kunder tror du nappar?- Det är väldigt svårt att säga. Jag hoppas naturligtvis att väldigt många inser vad de kan få ut av att använda pr i sin marknadsföring.

Erik Wisterberg

erik@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

PR

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.