tisdag28 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

"Ingen stor grej"

Publicerad: 17 september 2008, 11:16
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:40

Först chefredaktören. Nu lämnar även redaktionschefen Passion for business. Men Anna Carrfors Bråkenhielm tonar ner betydelsen av avhoppen. "Det enda tråkiga 'avhoppet' hittills var när Carina Nunstedt valde att ge upp i förtid", säger hon.


MS

Martin Schori


Tidningen Passion for Business knöt till sig en rad tunga namn inför lanseringen i våras. Bonniers tidningsmakare Carina Nunstedt blev chefredaktör och medieveteranen Kim Wadström redaktionschef. Båda har nu lämnat tidningen, tillsammans med konsulten Henrik Frenkel.

I ett mejl till Dagens Media ger Anna Carrfors Bråkenhielm följande kommentarer:

- Att olika konsulter och frilansare går in i projektet i någon månad för att sedan hoppa av är ingen stor grej. Många medieorganisationer jobbar med frilansare.

- Vi har fått se en del kända namn från tidningsbranschen som inte velat lägga ner hela sin själ i projektet och som inte har uthållighet, något som krävs när man arbetar med att bereda ny mark. Passion for Business är den första affärstidningen för kvinnor i hela världen.

Hon fortsätter:

- Vårt mål är såklart att vi ska gå med vinst så snart som möjligt, det är en dyr tidning att göra och den har gott om resurser, men det viktigaste är att alla dessa kvinnor där ute som behöver förebilder och uppmuntran får det, så att vi kommer närmare ett jämställt samhälle där kvinnor och män har samma förutsättningar att nå framgång privat och på sina arbeten.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev