Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag18.02.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Infopaq tar vd från Metro

Publicerad: 6 November 2012, 10:36
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:44

Linda Fors lämnar Metro för att ersätta Martin Alsander som vd på Infopaq.


Ämnen i artikeln:

Stampen Media Partnerinfopaq

Dagensmedia.se skrev nyligen om att Martin Alsander lämnar sin tjänst som vd på Infopaq för att istället bli vd på Stampen Media Partner.

Nu står det klart att det blir Linda Fors som tar över som vd på Infopaq Sverige.

Linda Fors kommer närmast från en tjänst som head of investor and public relations på Metro International. Innan dess jobbade hon som försäljningsdirektör för Metro Göteborg.

– I min roll som pr-chef på Metro International fick jag uppleva nyttan av det som Infopaq kan leverera. När förslaget från Infopaq kom upp såg jag hur stor potentialen var, säger Linda Fors till dagensmedia.se.

Vad är dina planer för Infopaq?

– Infopaq är nu i en fas där man har en hel del produkter som lanseras och har möjlighet att vara mer extroverta. Det finns en redan en strategi som ligger helt rätt. Vi ska fortsätta jobba med kunderbjudanden och jobba ännu hårdare för att visa nyttan av produkterna för kunderna.

Hur känns det att lämna Metro efter sex år?

– Jag älskar branschen, men det var tid för mig att göra något annat. Min resa på Metro har varit helt fantastisk, men tiden är inne för mig att gå vidare.

Infopaq arbetar med omvärldsbevakning, analys och rådgivning. Företaget har cirka 6 500 kunder och ungefär 500 medarbetare i Danmark, Estland, Finland, Norge, Sverige och Tyskland.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.