Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

IFL:s vice vd går till New Republic

Publicerad: 24 april 2015, 07:02
Uppdaterad: 12 maj 2016, 07:19

Ingrid Bojner tar plats tillsammans med byråns fyra ägare för att underlätta utvecklingen.


Ämnen i artikeln:

HandelshögskolanNew Republic

Ingrid Bojner är vice vd och marknadschef på IFL vid Handelshögskolan i Stockholm. Nu kliver hon in som styrelseordförande i public affairs-byrån New Republic.

– Med vass kompetens och tunga kunduppdrag finns redan en mycket bra plattform för att fortsätta tillväxtresan. Jag ser fram emot att kunna bidra med mina erfarenheter och mitt perspektiv på ett växande konsultföretags utmaningar, säger Ingrid Bojner.

Tidigare har Ingrid Bojner också varit vice president på TeliaSonera Mobility och associate principal på konsultbolaget McKinsey.

– Jag har fått stort förtroende för ägarna och kommer att säkerställa att styrelsens arbete fokuserar på strategier som leder mot deras tillväxt- och verksamhetsmål, säger Ingrid Bojner.

Från och med nu utgörs New Republics styrelse av byråns fyra ägare och Ingrid Bojner. Olle Schubert är vd på New Republic.

– Ingrid bidrar med tung näringslivskompetens och ett utifrånperspektiv på vår verksamhet. Med henne vid ordförandeklubban ser vi fram emot ett effektivt och framtidsinriktat styrelsearbete som underlättar för utveckling av våra tjänster, säger han i ett pressmeddelande.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.