Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag11.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

IDG tappar försäljningsdirektör

Publicerad: 29 April 2011, 08:20
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:12

Fredrik Bernsel, försäljningsdirektör för B2B på IDG, lämnar företaget efter 15 år för att ta ett internationellt toppjobb.


Ämnen i artikeln:

IDGLinkedin

Fredrik Bernsel som har haft ett flertal olika roller under sin tid på IDG, både på den redaktionella sidan och på marknadssidan, går nu till Linkedin där han blir försäljningsdirektör för Linkedins partnersamarbeten för EMEA-regionen.

– Jag har fått en hel del jobberbjudande under min tid på IDG men det här vara bara för bra för att tacka nej till. Det är sjukt roligt, nästan så att man får nypa sig i armen, säger Fredrik Bernsel.

Han jobbar kvar på IDG fram till juni då han flyttar till London och sin nya arbetsplats. I sin nya roll ska han arbeta med Linkedins partnersamarbeten i Europa, Mellanöstern och Afrika.

– Linkedin har den affärsmodellen där de knyter lokala partnerskap. I Sverige så är det till exempel vi, IDG, som representerar Linkedin. Idag finns ett tiotal sådana samarbeten inom EMEA och min uppgift är att inleda fler.

För att ersätta Fredrik Bernsel tas en gammal IDG:are i Björn Lorentzi in. Han jobbar idag som fristående konsult och hyrs in av IDG.

Henrik Widell

Ämnen i artikeln:

IDGLinkedin

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.