Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag26.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Idergard lämnar Prime: "Nu är det slut på konsulteriet"

Publicerad: 30 Maj 2008, 07:25
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:47

Prime-veteranen Thomas Idergard slutar på Prime vid årsskiftet. Han vet inte vad han ska göra nu. "Men jag ska inte tillbaka till partipolitiken", säger han.


- Min mandatperiod som HR-chef går ut vid årsskiftet. Jag har valt att sluta själv för det behövs nya krafter. Jag har varit här i snart fem år och tror jag har gjort vad jag kan internt.

Vad ska du göra nu?

- Det vet jag inte. Jag ska börja fundera i sommar. Hittar jag ingenting som jag kan börja pula med efter årsskiftet så har jag sagt till Carl Fredrik Sammeli att du får dras med mig tills jag hittat det. Men jag har lite spår.

Vilka då?

- Jag vill jobba med kommunikation men jag vill själv fatta besluten. Jag vill inte vara konsult någon annanstans än på Prime, så det är slut med konsulteriet ett tag framöver. Jag kan tänka mig att jobba inom en intresseorganisation, men inte med partipolitik.

Du slutar utan att veta vad du ska göra härnäst. Det ligger ingen konflikt bakom detta?

- Nej. Jag och Carl Fredrik Sammeli träffades första gången 1989. Då sa det klick på ett vänskapligt plan. Det finns inga schismer överhuvudtaget bakom detta.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.