Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag27.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Hyper Island presenterar Gunn Report och öppnar i London

Publicerad: 27 Februari 2008, 14:01
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:55

Reklamskolan Hyper Island presenterar i år den prestigefulla Gunn Report vid ett seminarium i Stockholm. Samtidigt expanderar skolan och startar utbildningar i London.


Gunn Report är en ranking över världens bästa byråer, sett till hur många reklampriser byrån vunnit.

- Jag skickade helt enkelt ett mejl till Donald Gunn och frågade om han ville komma och han tyckte det var roligt. Jag tror inte det här har gjorts i Sverige förut, säger Mattias Hansson, vd på Hyper Island.

I rankingen för 2007 är för första gången digitala byråer med. Fyra byråer på topp tio är svenska. Hyper Islands presentation av rapporten sker 13 mars.

- Det har visat sig vara ett jätteintresse och det är i stort sett fullt. Det är mest ledningar och kreatörer från stora byråer, men också annonsörer och förmedlare som kommer.

Hyper Island öppnade förra året i Stockholm och fördubblade då sin verksamhet. Nästa anhalt i expansionen är London där skolan ska erbjuda utbildningar från och med i höst.

- Vi riktar oss till proffs på webbdesign och till reklambyråer som vill jacka upp sin digitala sida.

Målet är återigen att bli dubbelt så stora som idag. För att nå det ska Hyper Island dessutom lansera olika sätt för företag att involvera sig i skolan.

- Det handlar inte om klassisk sponsring, sådant sysslar vi inte med. Men det är ett sätt för företag att vara involverade i skolans verksamhet mot betalning.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.