Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag27.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

"Hur blev Laila och Niclas Sveriges Beckhams?"

Publicerad: 8 Maj 2010, 18:51
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:51

Niclas Wahlgren och Laila Bagges bröllop, brittiska valet och Greklands kris är några av ämnena i veckans Söndagspanel.


Varje söndag ber Dagensmedia.se några branschprofiler att summera veckan som gått – och blicka framåt.

Här är svaren.

 

Johanna Johansson, affärsutvecklare på Telenor och styrelseordförande IAB Sverige

Vad har varit veckans snackis?

– Brittiska valet. Och Scanpix och TT Spektra som skjuter förbi målet när de bojkottar Lady Gaga i sin nyhetsteckning i helgen.

Vad vill du läsa om nästa vecka?

– Nästa vecka vill jag läsa om hur svenskarnas önskan om att få valomrösta via nätet eller mobilen uppfylls. Enligt en undersökning från Sifo svarar 38 procent  att de skulle föredra att rösta via datorn eller mobilen, om det var möjligt.

 

Karolina Skande, moderedaktör Rodeo

Vad har varit veckans snackis?

– I min värld är det nog Costume Insitute galan i New York, en av modevärldens största och viktigaste fester. Klädkedjan GAP stod som sponsorer och lyckades i och med det att få hela a-liste-eliten att klä sig i GAP (visserligen designat av modeskapare som Rodarte och Alexander Wang mfl). Lady Gaga och Miuccia Prada bredvid varandra på festen var en trevlig syn.

Vad vill du läsa om nästa vecka?

– ”Prada, Balenciaga och Celine väljer att visa sina S/S 11-kollektioner på Stockholms modevecka i sommar. Några av världen just nu främsta modehus har insett att Stockholm är världens hetaste modemetropol och kommer att hålla sina visningar under Fashion week by Berns”. Ja, det hade verkligen varit något! De flesta svenska modehusen börjar visa sina kollektioner utomlands, tänk om det vore tvärtom… Sweet dreams!

 

Christian Heinig, copy Storåkers

Vad har varit veckans snackis?

– Att Grekland inte har några pengar. En stor nyhet för de flesta – men särskilt stor var den för den grekiska regeringen, EU och alla Greklands purunga pensionärer.

Vad vill du läsa om nästa vecka?

– Om hur Ove Nyholms film Ondskabens anatomi blir obligatorisk för alla landets högstadieelever. Och om varför just Laila och Niclas blev Sveriges Beckhams.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.