måndag27 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Hufvudstaden byter kommunikation

Publicerad: 5 september 2008, 04:09
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:41

Fastighetsbolaget Hufvudstaden börjar med mer publik kommunikation och har därför tagit fram en helt ny plattform med hjälp av Lowe Brindfors.


MN

Madeleine Nilsson

madeleine@dagensmedia.se


Marknadsföringen ska hädanefter genomsyras av temat Det är här det händer. Tanken är att visa att Hufvudstaden har de mest spännande fastigheterna i centrala Stockholm och Göteborg.

- Vi har de mest spännande adresserna och det är där det händer; det görs affärer och det är där man vill rekrytera och dessutom är det trevliga miljöer, säger Camilla Wallander, marknadschef på NK som även sköter Hufvudstadens kommunikation.

För att få fram budskapet jobbar Hufvudstaden med mycket copy och illustrationer. Annonserna visar stadsbilden i Stockholm respektive Göteborg enligt fastighetsbolagets uppfattning.

Kampanjen drog igång igår och ska gå i SvD, GP och DI. Senare följs det upp av ett utskick till medelstora och stora företag och dessutom ska en vepa sättas upp på en av Hufvudstadens fastigheter på Birger Jarlsgatan. Kampanjen ska rulla under september och oktober. Tidigare har Hufvudstaden enbart kommunicerat till företag och med enstaka annonser.

- Vi har behov av att visa upp våra vackra fastigheter med moderna kontors- och butikslösningar. Vi vill nå ut med att vi har fastigheter från 1800-talet, men med 2000-talets moderna standard.

Hufvudstadens mediebyrå är Scream.

Arbetsgrupp på Lowe Brindfors: Stig Hoffstedt, projektledare; Mikaela Rönnberg, produktionsledare; Pia-Maria Falk och Calle Hasselblad, ad; Mats Brun, copy; Jakob Brundin och Marie Carlén, original; Mehrnaz Ensafmanesh, planner.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev