Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag23.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

HTC sponsrar Hammarby

Publicerad: 29 April 2008, 15:05
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:50

Mobiltelefontillverkaren HTC och Hammarby fotboll har skrivit på ett sponsoravtal för säsongen 2008. Det innebär att HTC blir officiell partner till Hammarby Fotboll. "Hammarby passar väldigt bra med vårt varumärke", säger Christopher Murray, försäljningschef på HTC Sweden.


I och med partnerskapet flyttar Hammarby i år det tryckta matchprogrammet till mobiltelefonen. Därmed kan besökaren följa uppdaterad statistik och kommentarer under matchens gång.

- Vi går in och sponsrar Hammarby då de gör en it-satsning i år. Hammarby har många supporters både i Stockholm och ute i landet och Hammarby passar väldigt bra med vårt varumärke, Christopher Murray.

Som Dagens Media tidigare har berättat har många sponsorer, bland annat Folksam, reagerat kraftfullt mot de supporterskandaler som drabbat Hammarby Fotboll under de senaste åren. Men det avskräcker inte HTC.

- Självklart är det inte positivt med de problem som har funnits. Men vi vet att klubbarna nu tar krafttag för att komma tillrätta med de problemen.

Erik Wisterberg

erik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.