Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag20.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Hötorgets t-bana blev löpbana

Publicerad: 28 Maj 2008, 05:07
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:47

Inför lanseringen av Adidas och Samsungs gemensamma träningsmobil Micoach, har Hötorgets tunnelbanestation fått ett sportigare intryck. Löpspår leder kunderna till Adidas och Phone House butiker vid Hötorget.


Micoach är ett träningssystem bestående av en musikmobil, en pulsmonitor och en stegräknare, som Samsung lanserar i samarbete med Adidas. Adidas har även tagit fram en kollektion med Micoach-kompatibla kläder.

Cab Stockholm har gjort lanseringskampanjen och har tagit Clear Channel till hjälp för att foliera rulltrappan och golvet i Hötorgets tunnelbanestation.

- Vi vill presentera Micoach på ett innovativt och spännande sätt. Eftersom både Adidas och The Phone House ligger vid korsningen Sveavägen och Kungsgatan är det den ytan vi fokuserar på, och det är dit vi försöker dra uppmärksamheten, säger Erik Johannesson, nordisk pr-chef på Samsung.

Tunnelbanestationen är draperad de kommande två veckorna. Lanseringskampanjen pågår även inne i butikerna och ska följas upp med annonser.

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.