Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag23.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Hon tar över Sveriges Informationsförening

Publicerad: 10 September 2009, 05:24
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:14

Svenska Turistföreningens kommunikationschef blir vd för branschorganisationen.


Det var i maj som Margaretha Sjöberg och Sveriges Informationsförening gick skilda vägar efter att styrelsen inte var "överens med vd om hur det operativa arbetet ska bedrivas".

Nu har man hittat en ersättare i Sylvia Nylin, som förutom jobbet på STF arbetat för Skandia och Telia, samt bedrivit egen konsultverksamhet.

– Informationsföreningen har en välskött verksamhet och en solid grund att stå på. Föreningen har gjort mycket för branschens status, bland annat genom att initiera och stötta forskningsprojekt, och det ska bli att roligt att leda den utvecklingen vidare, säger Sylvia Nylin.

– Sylvia matchar kravprofilen perfekt. Hon är en utåtriktad person med bred kompetens inom hela kommunikationsområdet. Det borgar för att hon kommer att kunna axla rollen som talesperson och förebild i branschen. Som VD kommer hon också att säkerställa att vi tar ytterligare kliv för att nå vår vision om fler och mer kommunikativa organisationer, säger Cecilia Schön-Jansson, ordförande i Informationsföreningens styrelse, enligt ett pressmeddelande.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.