Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag30.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Hon ersätter Anton på TV3

Publicerad: 12 Maj 2008, 07:01
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:50

TV3 och TV6 har en ny innehållschef efter att Anton Glanzelius lämnat bolaget för TV4. Susanna Jacobsson har tidigare varit exekutiv producent för bland annat FCZ, Sing A Long, Lyxfällan och Du är vad du äter.


Hon har också arbetat på Modern TV och ZTV.

- Susanna är fantastiskt duktig på att ta fram nytt innehåll och sedan projektleda det. Hon är väldigt noggrann och vet hur man gör bra saker bättre. Sedan är det väldigt kul att vi har kunnat utnämna någon från huset, säger Anders Knave, programchef på TV3 och TV6.

Rollen som innehållschef är mycket viktigt för kanalen, och personen som får jobbet har stor möjlighet att påverka kanalens utveckling, menar han:

- Det vi konkurrerar med i grund och botten hur bra program vi gör, men också hur vi utformar tablån. Innehållschefen är spindeln i nätet och driver på idéarbetet. Hon ska också avlasta programdirektören som får ägna mycket tid åt vanligt dagligt chefsarbete.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.