Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag19.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Hon efterträder Sténson på Ericsson

Publicerad: 17 Maj 2011, 06:33
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:10

Helena Norrman blir ny informationsdirektör för Ericsson och tar plats i ledningsgruppen. Hon efterträder Henry Sténson som går till Brunswick.


Ämnen i artikeln:

Ericsson

Ericssons informationsdirektör Henry Sténson lämnar bolaget efter nio år för att bli partner på kommunikationsbyrån Brunswick. Han blev också nyligen vald till ordförande för Moderaterna i Stockholm.

Från nästa vecka tar Helena Norrman över efter Henry Sténson, som lämnar bolaget vid årsskiftet. Hon var tidigare chef för intern- och marknadskommunikation på Ericsson, bland annat med ansvar för att utveckla bolagets nya varumärkesstrategi och plattform. Med nya rollen blir hon också medlem i ledningsgruppen.

– Kommunikationsavdelningen spelar en viktig instrumentell roll för att vi framgångsrikt ska lyckas genomföra vår strategi. Vårt ständiga behov av utveckling och nytänkande kräver ett starkt kommuniktionsstöd och Helena Norrman är rätt person att leda det arbetet, säger Hans Vestberg, vd och koncernchef för Ericsson, i ett pressmeddelande.

Helena Norrman har ett förflutet som konsult på JKL och kom till Ericssons kommunikationsavdelning 1998.

Synnöve Almer

Ämnen i artikeln:

Ericsson

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.