Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Hon blir vd på Narrow

Publicerad: 8 Oktober 2012, 08:25
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:09

Cia Jonsson kliver in som ny vd på RM-byrån Narrow, när den tidigare vd:n blir kreativ chef.


Vid årsskiftet lämnade Cia Jonsson RM-byrån Trackster för att bli projektledare och RM-strateg på Narrow. Nu tillträder hon alltså som vd på byrån. Tidigare vd:n Peter Axelsson kliver istället in som kreativ chef.

– Narrow har varit lite allt möjligt under åren. Jag kom in under årsskiftet och då ville jag sätta ner foten och förtydliga vad vi gör och bli duktiga på det. Nu ska vi satsa på att bli den nya tidens RM-byrå. Jag har jobbat med RM länge och då känns bra att ta det ansvaret, säger Cia Jonsson till dagensmedia.se.

Vad har ni för planer för byrån?

– Vi vill ju bli den nya tidens RM-byrå. Det handlar om att utgå från kundinsikter och lyssna på kunden. Det har ju hänt mycket inom RM. Vi belönar kunderna för vad de gör och inte bara för att de handlar. Med dagens kanaler och möjligheter kan man belöna kunderna för vad de gör och säger och vilka de är. Så nu sätter vi arbetsprocesser och det är sjukt spännande.

Bland Narrows kunder syns EM Möbler, Volkswagen och Sickla Köpkvarter.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.