Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag25.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Hon blir ny vd på Trackster

Publicerad: 12 Augusti 2008, 05:56
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:43

A-comägda dm-byrån Trackster hämtar ersättare till förra vdn och grundaren Amanda Undin internt.


Det blir projektledaren Susanne Preber Alm som tar över vd-posten på Trackster efter grundaren Amanda Undin som sade upp sig från byrån tidigare i år.

- Som vd tänker jag utveckla Tracksters digitala erbjudande. De digitala kanalerna blir bara viktigare och viktigare. Många byråer är där och nosar men det finns mycket kvar att göra, bland annat att integrera olika kanaler mer. Kunderna vill gå över till digitala kanaler, men det är en fråga om på vilket sätt det görs bäst.

Susanna Preber Alm har varit projektledare i Trackster i fyra år och har suttit i ledningsgruppen de senaste två åren. Tidigare har hon bland annat jobbat på byråerna Jefferson och Aastroem & Co.

- Vi får en jättebra vd och det är en bra lösning för Trackster och för A-com. Det finns alltid en styrka i att hitta en vd i den egna organisationen. Det blir bättre kontinuitet, mindre oro bland medarbetarna och vi tappar inte tempo, säger A-coms koncernchef Fredrik Sandelin.

Innebär vd-bytet några förändringar i verksamheten?

- Inga stora förändringar. Generellt är rekryteringen av en intern vd ett tecken på att man inte vill göra stora ändringar i organisationen.

Tracksters grundare och förra vd Amanda Undinär nöjd med valet av efterträdare.

- Susanne är gammal tennisspelare som har tävlat och tränat i USA. Hon har tävlingsinstinkt och driv, vilket är drömegenskaper för en byrå-vd. Dessutom blir det ingen Amanda-kopia som tar över vilket jag tycker är bra, säger Amanda Undin.

- Jag tillför ett driv och är bra på att hålla gruppen ständigt engagerad och entusiastisk, även när vi har jobbiga saker att ta oss igenom. Dessutom ger jag inte upp, utan tror att allt går att lösa, säger Susanna Preber Alm .

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.