Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Hon blir ny säljchef på UNT

Publicerad: 27 april 2015, 04:18
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:03

Charlotte Härnvi har arbetat inom Schibsted och varit med och byggt upp Benify. Nu börjar hon på UNT.


Ämnen i artikeln:

UNT

I tisdags blev Charlotte Härnvi säljchef på mediehuset UNT. Där ska hon ansvara för den dagliga coachingen för mediesäljarna.

– Det är superroligt och jag håller på att lära mig det mesta. Jag har jobbat med försäljning i hela mitt liv och det känns otroligt spännande att få vara med i den här koncernen. UNT har en stark lokal ställning, säger Charlotte Härnvi till Dagens Media.

Tidigare har hon bland annat jobbat inom Schibsted-koncernen i Sverige, Norge och Österrike samt varit med och bygga upp nuvarande Benify.

– Jag kommer att ta med mig det ständiga behovet av utveckling och titta på hur vi kan bli ännu mer lyhörda för vad marknaden behöver och hur vi ska ligga i framkant. Vi ska vara det bästa mediehuset, säger Charlotte Härnvi och fortsätter:

– Det handlar mycket om vara kundfokuserad, så det gäller att behålla kvaliteten men samtidigt våga testa nya saker. Det är viktigt med en teamkänsla och att alla känner ett ansvar för detta.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

UNT

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.