Hon är Årets mediesäljare

2009-05-29 07:06  

Vinnarna i Mindshares "Årets mediesäljare" finns på SvD.se och MTG TV. <b>Se bilderna från galan.</b>

I går delade Mindshare ut priser till Årets Mediesäljare och för andra året i rad Årets Traffic/Planner. Priset för Årets Mediesäljare togs hem av Maria Wade på Svd.se, med motiveringen:

"Genom att presentera sitt mediums fördelar gentemot sina konkurrenter på ett mycket pedagogiskt, kreativt och proaktivt sätt utifrån uppsatt brief skiljer sig Maria Wade från mängden. Hon knyter också an de övergripande målsättningarna i sina lösningar, vilket är mycket viktigt för våra gemensamma kunder. Med Maria har vi trygga samarbeten där vi ständigt utmanar varandra för att nå bästa resultat."

Priset för Årets Traffic/Planner gick till Christin Hjorth på MTG TV med motiveringen:

"Christin Hjorth har levererat långt över alla förväntningar under 2008. Hon är mycket serviceinriktad, har en hög professionalism och strävar alltid efter kundens bästa. När Christin planerar våra kampanjer vet vi att de alltid kommer att leverera på både räckvidds - och frekvensmål, då hon minutiöst följer tittarsiffrorna och därmed ser till att vi når våra högt uppsatta mål. Hon är alltid glad och positiv och tvekar inte att "walk the extra mile" för sina kunder!"

Bilderna presenteras i samarbete med Livebloggen.

Ola Eriksson

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt