Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag28.05.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Hemnets marknadschef till Fastighetsbyrån

Publicerad: 10 Juni 2013, 07:20
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:43

UPPDATERAD. Ulrika Berg, tidigare marknadschef på Hemnet, får samma titel på Fastighetsbyrån. Hon ersätter Pia Widell Cordén.


Ämnen i artikeln:

HemnetFastighetsbyrån

På mäklarföretaget Fastighetsbyrån har Pia Widell Cordén arbetat i runt 13 år. Nu säger hon upp sig från rollen som marknadschef.

Ersätter gör Ulrika Berg som hämtas från Hemnet. Tidigare har Ulrika Berg också arbetat på varumärkesbyrån Rewir. Hon har dock även tidigare arbetat på Fastighetsbyrån och då haft olika tjänster.

– Fastighetsbyrån har som mål att fortsätta ta marknadsandelar och då gäller det att bli attraktiva för fler. Vi måste särskilja oss och vässa oss ytterligare för att möta den hårda konkurrensen och bli starkare i segment där vi inte varit så starka tidigare, säger Ulrika Berg i ett pressmeddelande.

Pia Widell Cordén går istället till Fastighetsbyråns systerbolag Juristbyrån, där hon blir vd.

Henmnet har nu inlett rekryteringen av en ersättare till Ulrika Berg, men i en tjänst som kommunikationschef. Förhoppningen är att vara klar strax eftersommaren, berättar försäljningschefen Andreas Löwgren, som under tiden även är tillförordnad kommunikationschef.

– Vi söker någon som är van att jobba med kommunikationsfrågor, och som också arbetar på den digitala arenan, säger han.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

HemnetFastighetsbyrån

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.