Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag29.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Hemköp sponsrar när Morronzoo flyttar till tv-rutan

Publicerad: 29 Augusti 2008, 07:27
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:42

Nu är det klart att Hemköp kommer att presentera Rix Morronzoo när radioprogrammet, med Gert Fylking i spetsen, under hösten blir tv. Detaljerna kring hur samarbetet ska se ut är dock inte helt bestämt än.


- Vi ser det som en bra möjlighet att nå ut brett. Eftersom vi inte har lika många butiker som till exempel Ica, känns det viktigt att få visa upp oss i nya sammanhang. Sen är det alltid spännande att vara med och göra något nytt, säger Maria Nobel, informationschef på Hemköp.

Hemköp står som enda presentatör för programmet som kommer att sändas i TV6 varje vardag mellan 07.25-09.00 i tolv veckor med start den 15 september. Anders Sjöland som är marknadschef på MTG Radio är också nöjd med samarbetet.

- Det är ett bra varumärke och deras satsning på miljön och ekologiska produkter ligger helt i linje med vad vi kommer fokusera och satsa på under hösten, säger han.

Helena Engelbrecht

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.