Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Nyheter

Helena Donar går till Kavli

Arla Foods tidigare marknadsdirektör får ny tjänst på Kavli som chef för Innovation & Konceptutveckling.


Publicerad 2014-09-12 11:27
Uppdaterad 2015-12-06 12:29

Ämnen i artikeln:

Kavli

Dela artikeln:

Helena Donar har tidigare arbetat som marknadsdirektör för Arla Foods. Hon kommer närmast från Svenskt Butikskött där hon haft en roll som försäljnings- och marknadschef.

Hennes nya uppdrag på Kavli, som chef för Innovation & Konceptutveckling, är en helt ny tjänst och innebär, enligt bolaget, att det tar nästa steg i en långsiktig satsning på tillväxt genom att fokusera på att utveckla de kategorier Kavli verkar inom.

-Vi är mycket glada över att Helena antagit utmaningen att axla denna ytterst viktiga roll i en mycket spännande tillväxtfas för Kavli, där vi tagit ytterligare ett kliv mot målet en miljard kronor i omsättning” genom förvärvet av  Eriks såser nyligen, säger Lena Hedin, Kavlis marknadsdirektör i ett pressmeddelande.

Helena Donnar beskriver säger att Kavlis förvärv av Svenska Smaker öpnnar nya spännande möjligheter.

– Jag hoppas kunna bidra med gedigen erfarenhet av produktutveckling och ett brinnande intresse för mat och att omvandla konsumentinsikter till affärsmöjligheter, säger Helena Donar.

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.