Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag26.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Helena Donar går till Kavli

Publicerad: 12 September 2014, 11:27
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:29

Arla Foods tidigare marknadsdirektör får ny tjänst på Kavli som chef för Innovation & Konceptutveckling.


Ämnen i artikeln:

Kavli

Helena Donar har tidigare arbetat som marknadsdirektör för Arla Foods. Hon kommer närmast från Svenskt Butikskött där hon haft en roll som försäljnings- och marknadschef.

Hennes nya uppdrag på Kavli, som chef för Innovation & Konceptutveckling, är en helt ny tjänst och innebär, enligt bolaget, att det tar nästa steg i en långsiktig satsning på tillväxt genom att fokusera på att utveckla de kategorier Kavli verkar inom.

-Vi är mycket glada över att Helena antagit utmaningen att axla denna ytterst viktiga roll i en mycket spännande tillväxtfas för Kavli, där vi tagit ytterligare ett kliv mot målet en miljard kronor i omsättning” genom förvärvet av  Eriks såser nyligen, säger Lena Hedin, Kavlis marknadsdirektör i ett pressmeddelande.

Helena Donnar beskriver säger att Kavlis förvärv av Svenska Smaker öpnnar nya spännande möjligheter.

– Jag hoppas kunna bidra med gedigen erfarenhet av produktutveckling och ett brinnande intresse för mat och att omvandla konsumentinsikter till affärsmöjligheter, säger Helena Donar.

Simon Andrén

simon.andren@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Kavli

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.