Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag27.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Harald Treutiger raggar pengar till USA-resa

Publicerad: 28 Februari 2008, 09:04
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:55

Harald Treutiger extraknäcker som sponsoransvarig för ett flicklag, i väntan på ett nytt tv-uppdrag. - Vi släpper en singel i slutet av mars, och ska samla ihop pengar till en USA-resa, säger Harald Treutiger.


Programledaren Harald Treutiger, som ikväll deltar i Jeopardys kändisfinal tillsammans med Leif Pagrotsky och Glenn Hysén, har tidigare lett tittarsuccéer som Expedition: Robinson i SVT och deltagit i Let´s Dance i TV4. Den senaste tiden har han dock haft svårt att hitta nya uppdrag.

-Jag gör så kallade one-night-stands, företagsgig helt enkelt. Jag hade ju det här båtprogrammet, men det vill inte TV4 ha längre, säger han.

Vill du ha nya tv-uppdrag?

- Ja, nåt stort och seriöst.

I väntan på nya jobb extraknäcker han som sponsoransvarig för ett av fotbollsklubben Azalea BK:s flicklag, där hans dotter spelar.

-De har bestämt sig för att åka till USA för att delta i en fotbollsturnering, budgeten är på 350 000 kronor och för att lätta bördan från föräldrarna ska vi dra in sponsorpengar. Det fräckaste vi gör är att vi släpper en singel i slutet av mars.

Niclas Rislund

niclas@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.