Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag26.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Här är Ulf Skarins nya uppdrag

Publicerad: 19 Augusti 2015, 08:58
Uppdaterad: 6 December 2015, 11:54

Tidigare chefredaktören för Veckans affärer Ulf Skarin på nytt jobb.


Ulf Skarin slutade som chefredaktör på Veckans Affärer i våras och har sedan dess jobbat som redaktionell konsult genom eget företag.

Han berättar att han fortfarande är knuten till Veckans Affärer som konsult på halvtid. Nu är han entusiastisk inför det nya uppdraget på Edtech Sweden, som han ska ägna den andra halvan åt.

– Det här är precis den typ av uppdrag jag går igång på, så jag är superpeppad.

EdTech Sweden är en mötesplats för beslutsfattare inom exempelvis högre utbildning, näringsliv och politik och ska verka för ökad kompetens inom digitalisering. Ulf Skarin anlitas som näringslivsstrateg och moderator.

Vad är det som lockar hos EdTech Sweden?

– Det här är ett uppdrag som ligger väl i linje med det jag har gjort tidigare på Veckans Affärer, där vi också har varit väldigt fokuserade på det nya som håller på att hända inom högre utbildning och digitalisering. Jag kommer jobba med fokus på hur vi i Sverige kan bli bättre på att utveckla de digitala möjligheterna inom utbildning.

EdTechs första konferens kommer att hållas den 12-13 november på Berghs School of Communication i Stockholm.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.