måndag20 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Här är Mindshares nya logga

Publicerad: 24 september 2008, 10:54
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:39

Mindshare byter inriktning och logga.Den nya loggans två cirklar ska reflektera Mindshares partnerskap med kunder, leverantörer och andra byråer.


HW

Henrik Widell


- Att vi byter logga nu är en skön markering på den förändringen som nu sker i bolaget, säger Björn Jutendahl, tf vd på Mindshare.

Mindshare påbörjade förra vintern ett strategiarbete genom att analysera marknaden för att se hur de själva skulle kunna förbättra sig på den. En av slutsatserna var att Mindshare inte hade ett tillräckligt särskiljande erbjudande och varumärke i förhållande till konkurrenterna.

- Vi har varit duktiga på att arbeta för att stärka våra kunders varumärken men lite självkritiskt kan man konstatera att vi inte har varit så duktiga på att vårda vårt eget.

Därför har företaget definierat fyra områden där de framöver ska profilera sig och arbeta för att bli bäst på marknaden.

Inom affärsområdet invention ska Mindshare samla bolagets alla kreatörer som har till uppgift att leverera en kreativt särkskiljande kanallösning.

- Det innebär att vi helt oberoende av medieslag ska hjälpa våra kunder att särskilja sig i sin kommunikation.

Inom området exchange hanteras det som traditionellt är mediebyråernas viktigaste uppgift, att sköta strategiska och taktiska förhandlingar med medierna så att kundernas kommunikation hamnar på rätt ställe till rätt pris.

Området client leadership har det huvudsakliga ansvaret för att säkerställa att kundteamen som skapas på byrån på bästa sätt avspeglar varje unik kunds behov och plånbok.

Och slutligen, inom bussines planning samlas de människor inom Mindsahre som är experter på att förstå kundens hela affär och hur de bäst ska kunna nå sina kunder.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev