Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag20.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Här är Mats Sundins reklampremiär för Brothers

Publicerad: 12 November 2008, 15:55
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:36

RNB har tidigare använt Victoria Silvstedt som reklamansikte för sin klädkedja Sisters. Nu gör de samma sak för Brothers genom att anlita hockeylegenden Mats Sundin.<b>Se filmen på Dagens Media</b>


David Thörewik, vd för Brothers och Sisters säger att erfarenheterna från Silvstedt-kampanjerna för Sisters varit positiva. Av den anledningen vill de göra något liknande för varumärket Brothers.

Varför var Mats Sundin intressant för er?

- Det kändes rätt i tiden. Mats har varit intressant en längre tid i och med byte av klubb, ny inriktning i karriären och han känns helt rätt för en Brothers-kampanj, där fokus brukar ligga på gemenskapen inom killgänget, ungefär den känslan som infinner sig i lagsporter, säger David Thörewik.

Är det här ett undantag eller ett nytt reklammanér på gång för Brothers?

- Vi har planerat för vinterkampanjen och får se hur det går. Vi är inte främmande för denna typ av samarbeten även i framtiden.

Kampanjen startar nästa måndag och går i tv, utomhus, butik, webb och print. Forsberg & Co ligger bakom kampanjen. Starcom är mediebyrå.

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.