Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag21.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Här är Comedy Centrals hemliga tablå

Publicerad: 24 November 2008, 10:35
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:35

Det råder hemlighetsmakeri inför premiären för MTV Networks nya tv-kanal Comedy Central, men Dagens Media kan avslöja delar av tablån. Bland annat ska kanalen sända Sex and the City och Californication.


- Vi vill inte släppa tablån riktigt ännu eftersom vi fortfarande förhandlar på med några av studiorna, säger Mattias Behrer, marknads- och programdirektör för MTV Networks.

Comedy Central finns sedan tidigare i flera europeiska länder, men har svensk premiär den 1 januari. Den svenska versionen ska vara en bred humorkanal med både svenska och amerikanska komediserier. Vid sidan av Sex and the City och Californication innehåller bland annat tablån den brittiska serien The Office och serierna Frasier, South Park, Alla älskar Raymond och The King of Queens. Dessutom visas Chris Rocks och Ellen Degeneres talk shower och HBO Stand Up Comedy.

Kanalen riktar sig till 20-49 åringar, med viss övervikt på män. När det gäller kanalens framtida distribution är Mattias Behrer förtegen, men kanalen har fått tillstånd att sända i marknätet.

- Vi för bra samtal med alla större distributörer, från traditionella distributörer till iptv. Några är klara och andra är inte det.

Synnöve Almer

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.