Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag25.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Här är Bonniers Misstänkt

Publicerad: 28 April 2008, 13:24
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:51

På onsdag släpps första numret av Bonnier Tidskrifters kriminalmagasin Misstänkt. Tidningen innehåller bland annat en intervju med en före detta indrivare och ett reportage om fallet med den försvunna flickan Yasmin.


Även kända jurister dyker upp i tidningen. Åklagare Barbro Jönsson är krönikör och advokaten Leif Silbersky återfinns i en expertpanel.

- Jag tror att många har längtat efter en sådan här tidning och den kommer säkert att bli uppskattad. Förhoppningen är så klart att den ska bli stor, säger Niclas Blixt, tf chefredaktör medan den ordinarie chefredaktören Catarina Lundbäck är föräldraledig.

Av premiärnumrets 84 sidor är 10 sidor annonser. Enligt prislistan kostar en helsida 29.500 kronor brutto. Annonsörer är bland andra bokförlag, juvelerare och ett företag som säljer säkerhetsdörrar. Som Dagens Media skrivit tidigare är tryckupplagan 40.000 exemplar som distribueras via Tidsam.

- Det är klart att man alltid vill ha mer annonser, det är svårt att sälja in en produkt som inte finns. Det ska bli roligt att se vad som händer när tidningen börjar uppmärksammas på marknaden.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.