Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Här är Aftonbladets nya affärsledning

Publicerad: 4 maj 2009, 19:15
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:26

Samtidigt som Aftonbladet idag informerade personalen om det drastiska sparpaketet presenterade vd:n Anna Settman sin nya affärsledning. "Aftonbladet ska fortsätta att vara en vinnare", skriver hon i ett internt meddelande.


Den nya organisationen tillträder omedelbart, men kommer att arbeta parallellt med den nuvarande koncernledningen fram till tidningen styrelsemöte den 17 juni.

- Jag utgick ifrån en önskan om att skapa en så affärsorienterad ledning som möjligt, som helst också ska vara offensiv och snabbfotad i mötet med de många utmaningar vi står inför, säger Anna Settman i brevet till personalen.

Bland annat inrättas ett nytt affärsområde för Sport, där Pontus Ogebjer blir affärschef.

- Sport är och förblir en av våra absolut viktigaste affärer. Därför ville jag i den nya organsiationen sätta ett tydligt fokus på det, säger Anna Settman i sitt brev till personalen.

I den nya affärsledningen får Anna Settman sällskap av Jörgen Kondradsson, som blir ansvarig för finans, och Malin Bäcklund, som blir ansvarig för verksamhetsutveckling.

Sex affärsområden inrättas:

• Annonsförsäljning, Anders Berglund

• Print, Annika Söderberg (tf)

• Nät, Cecilia Mortimer

• Mobilt, Niklas Silow

• Sport, Pontus Ogebjer

• Kommunikation, Anna Körnung

Niclas Rislund

niclas@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.