Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Nyheter

Hanna Belander lämnar McCann för Lowe Brindfors

Hanna Belander lämnar McCann för Lowe Brindfors.


Publicerad 2014-12-16 07:16
Uppdaterad 2015-12-06 12:19

Ämnen i artikeln:

Lowe Brindfors

Dela artikeln:

Hanna Belander har tidigare arbetat på bland annat Forsman & Bodenfors, King och nu senast som creative director på McCann.

Hon har dessutom vunnit flera Guldägg.

Nu värvas hon av Lowe Brindfors där hon blir senior copywriter.

– Vi är väldigt glada över att Hanna Belander valt att börja hos oss. Hon är en av de vassaste copywriters jag stött på. Hon har både en skarp penna och innovativa idéer som vi vill släppa loss på Swedbank och vår nya kund Media Markt, en kund som även Hanna har jobbat med som frilans hos oss under hösten, säger Calle Sjönell, kreativ chef på Lowe Brindfors, i ett pressmeddelande.

Hanna Belander anser att Lowe Brindfors "befinner sig i ett jättespännande läge".

– De har en helt fantastisk kundlista, skarp affärsförståelse ett tydligt kreativt fokus som sammantaget kan det bli hur bra som helst. Extra kul att Calle precis har börjat också, bra läge att komma in liksom. Under hösten har jag dessutom haft förmånen att få frilansa med flera av mina blivande kollegor, så jag vet ju att redan att dom är sjukt duktiga. Nu ska det bli kul att börja jobba där på riktigt, säger Hanna Belander i pressmeddelandet.

Dante Thomsen

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.